Interieurfolies zijn de ideale oplossing voor restylen zonder breekwerk  

Ben jij ook toe aan een nieuwe keuken maar zie je ook zo op tegen een verbouwing van 3 weken? Om maar niet te spreken van de kosten die een nieuwe keuken met zich meebrengt. Misschien is keukenrenovatie dan de oplossing!

Renovatie door te wrappen

Een keukenrenovatie is in ieder geval veel voordeliger, geeft weinig tot geen troep in huis en kan in een paar dagen klaar zijn. Heb je wel eens gehoord over de mogelijkheden om je keuken te laten wrappen met professioneel, hoogwaardig en toekomstbestendige folie. Er is keuze uit meer dan 250 kleuren en designs. Voor ieder wat wils! Keukens zijn namelijk uitermate geschikt om te renoveren. Vaak blijft de keukenopstelling gelijk maar past de kleur en de stijl niet meer bij huidige wensen. Renovatie is dan niet alleen heel voordelig maar ook nog eens heel milieuvriendelijk. Met interieurfolie krijgen keuken en leefomgeving in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling. Alle deuren en lades kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden voorzien van folie. Maar ook een keukenblad, spatwanden en apparatuur (zoals vrijstaande koelkasten) kunnen worden voorzien van interieurfolie. De folies zijn kras-, water- en warmtebestendig en hebben een levensduur van 5 tot 10 jaar. Werken met interieurfolies geeft een compleet nieuwe dimensie en de mogelijkheden zijn oneindig. Met een ruim assortiment, advies op maat en persoonlijke aanpak ben je snel klaar voor een nieuwe look en feel van jouw keuken.

Nieuwe keukenapparatuur

Ook het vervangen van verouderde apparatuur is een belangrijk onderdeel van keukenrenovatie. Als apparaten kapot of niet meer goed bruikbaar zijn, dan kunnen deze op een professionele manier worden vervangen. Of het nu gaat om een oven, magnetron, afzuigkap of koel-vriescombinatie. Door gebruik te maken van professionals zorgt u ervoor dat uw keuken weer lange tijd mee kan.

Keukenrenovatie betaalbaar?

Of het nu gaat om restyling, renovatie of verfraaiing: onze interieurfolies maken het eenvoudig, bereikbaar én betaalbaar. Afhankelijk van de wensen en eisen (en natuurlijk de afmeting van de keuken) variëren de kosten voor een keukenrenovatie tussen € 1500,- en € 5.000,-. Dat is een fractie van de kosten van aanschaf van een nieuwe keuken, die vaak pas bij € 15.000,- tot € 20.000,- beginnen.

 

Voor

Na