Interieur Renovatie

Interieur Renovatie

Naast keukenrenovatie worden wij regelmatig gevraagd voor interieurrenovatie klussen. Wij renoveren door middel van wrappen. Wrappen is het plakken van oersterk maar flinterdun designfolie over producten heen. Deze folie wordt door het gebruik van hitte zorgvuldig aangebracht. Wrappen is een specialistische techniek die verouderde producten met veel geduld en aandacht weer als nieuw kan maken.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden van interieur wrappen. Het is voor diverse objecten in je huis of kantoor uitvoerbaar, zoals:

Kozijnen en deuren:

Zowel kozijnen als deuren zijn heel goed te wrappen. Het grote voordeel is dat je deze dan nooit meer hoeft te verven en je ook geen last hebt van slechte kwaliteit verf en uitschieters. Daarnaast zijn er in folies natuurlijk veel meer mogelijkheden ten aanzien van designs zoals hout-, metalic-, beton- en marmerlook.

Vensterbanken

Zijn je vensterbanken toe aan een nieuwe look? Dan is wrappen een goede optie. Wil je een leder-, hout-, marmer- of steenlook? Er zijn meer dan 250 verschillende folies beschikbaar.

Meubels, kasten en tafels

Ben je nog tevreden met je huidige meubels, maar wel toe aan een nieuwe look & feel? Heb je bijvoorbeeld wel lang genoeg tegen die witte kledingkasten aan gekeken? Dan is wrappen echt iets voor jou. Wij wrappen je meubels met onze professionele folies, waardoor deze tegen een fractie van de nieuwprijs weer jaren mee kunnen.

Bureau’s en werkbladen

Is je bureau of werkblad verouderd of versleten? Met het wrappen van onze professionele interieurfolies kunnen wij ook deze oppervlakken weer als nieuw maken.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van je keuken of andere toepassingen met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.