Keuken Renovatie

Met CFD Keukenrenovatie is je vertrouwde keuken weer als nieuw

Vaak ben je na een aantal jaren niet meer helemaal tevreden met de uitstraling van je keuken. Hij past niet meer bij je huidige interieur en smaak, er zijn wat mankementen aan fronten en lades ontstaan of de deurtjes gaan niet meer goed dicht. Herkenbaar? Vaak is de basis van een keuken nog goed en is het niet altijd direct nodig om veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken, terwijl je voor een fractie van dat bedrag je keuken volledig kan laten renoveren.
Wij renoveren keuken door ze met onze hightec folies een nieuwe look te geven. Daarnaast repareren of vervangen wij kapotte of versleten fronten en lades. Ook kunnen wij jouw keuken weer voorzien van nieuwe grepen of scharnieren. In sommige gevallen zelfs met softclose. En dat allemaal zonder wekenlang rotzooi  van een verbouwing in huis, maar binnen 1 tot 2 dagen klaar!

Wat kost nu een gemiddelde keukenrenovatie

Je kan zeggen dat dit best lastig is om aan te geven. Het is natuurlijk ook allemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen. Kies je alleen voor wrappen of ga je ook gelijk alle apparatuur vervangen en neem je ook direct een nieuwe keukenblad mee in de renovatie? Alles is mogelijk! Toch durven wij wel indicatie te geven van onze prijzen. Voor een gemiddelde keukenrenovatie ligt de prijs vaak tussen de 2.000 en 4.000 Euro. Wij gaan dan uit van het wrappen van de keuken inclusief het vervangen van 2 oude apparaten. De prijs is dan wel vaak afhankelijk van de keuze van de nieuwe apparaten, want daar zit veel verschil in. Wil je meer aan je keuken veranderen, hou dan rekening met extra kosten. Voor alleen het wrappen ben je ongeveer 100 Euro per kastdeur/lade kwijt. Heeft jouw keuken 8 deuren en 6 lades, hou dan rekening met zo'n 1.400 Euro. Dan zit je altijd goed.  

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van jouw keuken of andere toepassingen met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.