Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen

Wij komen veel keukens tegen waarvan de apparatuur stuk is of niet meer goed werkt. En het klinkt misschien raar, maar inbouwapparatuur vervangen is besparen door geld uit te geven. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten.

Zo is de huidige generatie koelkasten veel zuiniger dan die van 10 jaar geleden. Daarbij komt dat moderne inbouwapparaten meer mogelijkheden hebben die uw leven kunnen veraangenamen. Wij zijn de experts in het probleemloos vervangen van inbouwapparatuur. Wij werken voor onze apparatuur samen met verschillende gerenommeerde merken. Zo vervangen wij:

Inbouwovens, combi-ovens en magnetrons

Of je nu een magnetron, oven of combi-apparatuur wilt vervangen of plaatsen, wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zeker op het gebied van keukenapparatuur is er de afgelopen 10 jaar veel innovatie geweest met alle voordelen van dien. Uiteraard kunnen wij de oude apparatuur ook voor recycling retour nemen.

Koelkasten, vriezers en vaatwassers

Ook voor koelkasten, vriezers en vaatwassers zijn er veel mogelijkheden maar wordt de keuze mede bepaald door de ruimte die beschikbaar is in de kasten waarin de apparatuur bevestigd zit. Om niet voor verrassingen te komen staan, nemen wij je deze zorg graag uit handen en meten wij alles voor je in. 

Kookplaten (inductie)

Tegenwoordig stappen veel klanten over naar inductie koken. Koken op gas wordt steeds meer vervangen door deze moderne manier van koken. Wij leveren een breed assortiment inductiekookplaten eventueel inclusief een ge├»ntegreerd afzuigsysteem. Voor het plaatsen van een inductiekookplaat is het van belang om rekening te houden met de uitsparing in het blad en de beschikbare ruimte in de onderliggende kast. Bovendien is het wellicht nodig om nieuwe pannen aan te schaffen. Niet alle pannen zijn geschikt voor koken met inductie.

Afzuigsystemen

Als de afzuigkap in uw keuken niet meer goed werkt of te veel lawaai maakt, dan is het misschien tijd om deze te vervangen. De huidige generatie afzuigkappen is veel stiller, energiezuiniger, gemakkelijker schoon te maken en vaak ook nog eens mooi van uiterlijk. Ook zijn de filtersystemen tegenwoordig veel beter geworden, waardoor u minder last heeft van vet en bacteri├źn. Een afzuigkap vervangen is dus altijd het overwegen waard.

Er zijn veel soorten afzuigsystemen op de markt, afhankelijk van de mogelijkheden is er voor iedere smaak en ruimte een geschikt model. Wij adviseren je graag.  

Spoelbakken en kranen

Ook voor spoelbakken en kranen ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij zijn wij uiteraard afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is, maar ook dan is er vaak veel mogelijk. Vraag ons er gerust naar.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van jouw keuken of andere toepassingen met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.