De voordelen van keuken renovatie

De voordelen van keukenrenovatie

Er zijn veel voordelen bij het kiezen voor keukenrenovatie. Vaak is de basis van de keuken nog prima in orde en ben je nog steeds tevreden met de afmeting en indeling van je keuken, maar past de huidige kleur of stijl niet meer bij jouw smaak. Dan is keukenrenovatie de ideale oplossing! Hieronder zetten wij de voordelen van keukenrenovatie voor je op een rij.

Je oude keuken weer als nieuw!

Met een paar slimme ingrepen en voorzien van een door jou zelf uitgekozen folie heeft je keuken binnen een paar dagen een compleet nieuwe look en feel.

Keuken wrappen is snel

Vaak hebben onze professionals jouw keuken al binnen een dag helemaal geplakt. We komen ‘s ochtends langs en ‘s avonds kun je al koken in jouw getransformeerde keuken. In tegenstelling tot een compleet nieuwe keuken met soms een levertijd van maanden.

Professionele folies kunnen tegen een stootje

Voor het wrappen van je keuken maken wij gebruik van hightech kras- en hittebestendige topkwaliteit folies zoals 3M, Avery en Bodaq. Zo krijg je maar liefst 3 jaar garantie en kun je - indien gewenst - nog extra garantie op je gewrapte keuken bijkopen. Onze folies zijn sterk, duurzaam en ook nog eens waterafstotend.

Keuken wrappen bespaart veel geld

Vergeleken met andere opties zoals je keuken laten spuiten of een nieuwe keuken, is keuken wrappen heel betaalbaar. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om te zien of deze manier van keukenrenovatie in jouw budget past.

Keuken Renovatie verhoogt de waarde van je huis

Wil je je huis verkopen en is de keuken echt niet meer van deze tijd, waardoor je huis voor potentiële kopers minder aantrekkelijk is? Met een betaalbare folie geven wij jouw keuken een waardeverhogende renovatie die wel tienduizenden euro’s extra kan opleveren.

Geen rommel bij keuken renovatie

Doordat wij je keuken wrappen komt er geen rommel of stof vrij. Wij zorgen dat je keuken er weer prachtig en netjes opgeruimd uitziet, voordat wij vertrekken. Ook alle restmaterialen nemen wij voor recycling mee terug.

Maatschappelijk verantwoord

Je keuken recyclen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Vaak kan de keuken nog makkelijk een rondje mee, maar erger je je aan de kleur, uitstraling of de kapotte onderdelen. Door je keuken niet te vervangen maar slechts met enkele materialen grondig te renoveren, kan deze nog zeker 5 tot 10 jaar mee en zelfs nog een tweede keer gerenoveerd worden. Zo bespaar je niet alleen veel geld maar ook het milieu.

           

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw keuken of andere toepassingen vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Indien wenselijk maken wij een afspraak voor een goed advies en een offerte op maat. Wij helpen u graag verder.

E