Keukens wrappen

Keuken Wrappen

Het wrappen van een keuken is het voorzien van een folie over de bestaande kleur heen. De folies worden professioneel aangebracht. De mogelijkheden voor keuken wrappen zijn eindeloos en voor bijna iedere keuken geschikt.

Wat dacht je van een betonlook keuken, of hip matzwart? Helemaal van nu! Wij wrappen alle zichtbare delen, dus ook de randjes van de kastpanelen. De deuren worden rondom gewrapt zodat de oude kleur niet meer zichtbaar is. De binnenzijde van de deuren wrappen we meestal niet, maar in overleg is alles mogelijk en kunnen zelfs de binnenzijden van de kasten worden meegenomen.

Helaas is bij het wrappen van keukens niet alles mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een spatwand/achterwand van tegels. Soms kunnen we die goed meeplakken, maar vaak is het mooier om een paneel te monteren en deze naar wens te stylen. Wij leveren ook panelen in een grote variatie van materialen en uitstraling, zodat we je gehele keuken in één keer kunnen transformeren. Ook keukens met reliëf kunnen wij met onze mooie folies goed wrappen. Maak vandaag nog een afspraak en we bespreken de mogelijkheden hoe jouw keuken gewrapt kan worden.

Keukens waarbij de folielaag (fineer) reeds los komt, kunnen niet direct worden gewrapt. Deze moeten wij eerst behandelen en repareren, voordat wij een nieuwe laag kunnen aanbrengen. Ook als er hoeken zijn afgebroken, moeten wij eerst reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Hierdoor neemt de keukenrenovatie meestal iets meer tijd in beslag.

Mocht jouw keuken echt niet geschikt zijn om te wrappen, dan kan je er ook voor kiezen om alle fronten te laten vervangen. Dit is wel iets duurder dan wrappen, maar nog steeds veel voordeliger dan een compleet nieuwe keuken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor wie is keuken wrappen

Heb jij geen vijftien- tot twintigduizend euro voor een nieuwe keuken beschikbaar of wil je dit bedrag er niet aan uitgeven, maar ben je wel toe aan een nieuwe look & feel? Dan is keukenrenovatie echt iets voor jou. Voor slechts een fractie van de kosten van een nieuwe keuken en in slechts 1 tot 2 dagen renoveren wij jouw bestaande keuken weer als nieuw.

Als jouw keuken verouderd is of hij past niet meer bij de stijl van jouw interieur of smaak, dan kunnen wij dit snel en voordelig oplossen. Een keukenrenovatie kan al vanaf duizend euro voor een kleine keuken tot vier- á vijfduizend euro voor grotere keukens. En dat is vaak inclusief aanpassingen en vervanging van apparatuur.

Wij renoveren veel verschillende keukens, maar voor wie is keukenrenovatie interessant?

  • Particulieren
  • Makelaars (verhogen verkoopwaarde)
  • Vakantieparken en particuliere vakantiehuizen/stacaravans
  • Woningbouwverenigingen
  • Vastgoedverhuurders (renovatie voor nieuwe bewoners)
  • Bedrijven (updaten Pantry/bedrijfskantine/keuken)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van keukens wrappen? Maak dan snel een afspraak voor advies en een volledig vrijblijvende offerte! Wij komen graag bij je langs.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van je keuken of andere toepassingen met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.