Wie zijn wij

Wij zijn CFD Keuken Renovatie; ‘DE NIEUWMAKERS’. Wij brengen je oude keuken weer tot leven met een compleet nieuwe look & feel. Wij zijn vakidioten met een passie voor wrappen. Daarom gebruiken wij uitsluitend de beste folies en materialen. Zo vernieuwen wij jouw keuken in slechts enkele dagen en krijg jij topkwaliteit met maar liefst 3 jaar garantie.

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en groeien daardoor hard. Wij nemen uitgebreid de tijd om je keuken te veranderen in jouw droomkeuken die optimaal aansluit bij jouw wensen. Naast het wrappen van keukens, werkten wij de afgelopen jaren ook regelmatig mee aan interieurprojecten, zoals de renovatie van woon- en slaapkamers waarbij we kozijnen, deuren, meubels en vensterbanken wrappen. Er kan veel met wrappen! Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wij werken zoveel mogelijk bij jou op locatie. Wanneer dit niet uitkomt of er meer nodig is om je keuken goed te wrappen, nemen wij de fronten mee naar onze werkplaats.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw keuken of andere toepassingen vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Indien wenselijk maken wij een afspraak voor een goed advies en een offerte op maat. Wij helpen u graag verder.