Zo werken wij

Zo werken wij

Wat kun je verwachten van CFD Keukenrenovatie? Uiteraard verzorgen wij het gehele traject van A tot Z en gaan wij pas weg als jij tevreden bent. Eerst maken wij persoonlijk een afspraak en brengen wij jouw wensen in kaart.

Onze core business is het wrappen van keukens maar daarnaast vervangen wij keukenfronten, grepen, beslag en inbouwapparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons, ovens en afzuigsystemen. Voor alle aanpassingen bieden wij een uitgebreide collectie van verschillende merken zoals Atag, Samsung, Etna en Pelgrim.

Vrijblijvende offerte op maat

Allereerst gaan we samen bekijken in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Zijn de scharnieren nog wel in goede staat, functioneert de oven nog goed, of zijn er fronten toe aan vervanging? Misschien is de afzuigkap sterk verouderd? Op basis van onze bevindingen en jouw wensen en eisen maken wij een complete offerte op, eventueel met een aantal stelposten. Onze offertes zijn modulair opgebouwd. Zo kun je bepaalde onderdelen direct laten uitvoeren en andere aanpassingen op een later moment beslissen. Uiteraard zijn onze offertes geheel vrijblijvend waardoor je zonder verplichting een afspraak kunt maken met CFD Keukenrenovatie.

           

Planning bestellen materialen en plan van aanpak renovatie 

Je bent akkoord met onze offerte! Wat nu? Eerst zorgen wij ervoor dat alle onderdelen en materialen besteld worden. Daarna maken wij in overleg een definitieve planning (2-4 weken levertijd). In de meeste gevallen zullen wij bij aanvang van de keukenrenovatie binnen 2-5 dagen opleveren. Soms worden door huidige levertijden een aantal onderdelen later nog geplaatst of aangepast. In goed overleg plannen wij zo zorgvuldig mogelijk. Je weet precies waar je aan toe bent.

Renovatie op locatie en in ons werkatelier

Het wrappen van een keuken wordt voor een groot gedeelte in ons eigen atelier verzorgd. Aangezien er vaak nog wat reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de fronten nodig is, maar ook om ervoor te zorgen dat wij alle materialen beschikbaar hebben en op de goede hoogte kunnen werken. Wij plannen daarom altijd eerst een dag om alle onderdelen (keukenfronten) op te halen (begin van de week) en een dag om alles weer terug te hangen (eind van de week). Op de dag dat wij de spullen terug komen plaatsen wrappen wij ook de vaste delen en realiseren wij eventuele andere aanpassingen. Bij 95% van de keukenrenovaties zijn wij binnen 2 tot 5 werkdagen klaar. Mochten zich onverwachte situaties in de keuken voordoen waardoor er bepaalde aanpassingen noodzakelijk zijn, dan informeren wij je uiteraard direct.

Je keuken weer als nieuw!

Na een grondige keukenrenovatie lijkt je keuken weer als nieuw. Wij gaan ook pas weg als je helemaal tevreden bent en alles functioneert. Je kunt er de komende jaren weer tegenaan. Wij hanteren 3 jaar garantie op onze renovaties en bieden de mogelijkheid om 2 jaar extra garantie bij te kopen.

Betalingsvoorwaarden met de mogelijkheid om in termijnen te betalen:

1. Standaard betalingsconditie CFD Keukenrenovatie

Onze standaard betalingstermijn gaat uit van een aanbetaling van 40% bij opdracht en 60% na levering met een termijn van 14 dagen.

2. Betaling in termijnen

Naast onze service bieden wij de mogelijkheid om je renovatie in 4 termijnen te betalen (exclusief apparatuurbestellingen). Wij gaan in dat geval altijd uit van een aanbetaling van 40% bij opdracht en 3 termijnen van 20% na levering. Voor deze termijnbetalingen brengen wij € 25,- handling- en administratiekosten per termijn in rekening. 

3. Betaling vooruit

Bij 100% vooruitbetaling ontvang je 5% korting op de totale factuur.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van je keuken of andere toepassingen met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.