De kosten van keukenrenovatie

Wanneer je hebt besloten om je bestaande keuken te laten wrappen in plaats van een volledig nieuwe keuken aan te schaffen, wil je natuurlijk weten hoe voordelig dat voordelig nou echt is. In deze blog leggen we je graag enkele mogelijkheden uit, die uiteraard allemaal invloed hebben op de prijs voor het renoveren van je keuken.

Hoogwaardig folie voor alle kastjes

In de basis kun je voor het wrappen van een standaard keukenopstelling, afhankelijk van het aantal kastjes en lades, uitgaan van een bedrag tussen 1.500 en 2.500 Euro. Hierbij worden dan alles kastjes voorzien van onze hoogwaardige folie met een keuze uit meer dan 250 designs en kleuren.

Reparatie of vervangen

Maar naast het standaard wrappen zijn er nog heel veel varianten mogelijk, die kunnen worden meegenomen in de kosten van je keukenrenovatie. Want misschien hebben de kastjes nu een profiel dat je jaren geleden bij de aankoop van je keuken prachtig vond, maar eigenlijk liever niet meer wilt. Of je wilt naast een andere uitstraling voor de kastjes ook een compleet nieuw aanrechtblad in plaats van je bestaande blad laten wrappen.

Moeten er misschien kastjes of lades worden vervangen omdat deze in de loop der jaren door intensief gebruik zijn beschadigd? Of is er reparatie nodig omdat sommige deurtjes niet meer goed sluiten?

Nieuwe apparatuur voor je keukenrenovatie

Ook het eventueel vervangen van verouderde keukenapparatuur heeft natuurlijk invloed op de prijs. Niet alleen het vervangen zelf, maar ook de keuze die je hierin maakt. Wij werken namelijk samen met diverse gerenommeerde merken zoals Siemens, Atag, Pelgrim, Bosch, Samsung, en Neff die allemaal hun eigen kwaliteits- en prijsniveau hebben. Zo kun je altijd het merk kiezen, dat jouw voorkeur heeft.

Afspraak voor maatwerk in keukenrenovatie

Al deze verschillende mogelijkheden en keuzes hebben dus vanzelfsprekend invloed op de uiteindelijke kosten voor je keukenrenovatie. Daarom maken wij altijd graag even een afspraak, zodat wij alles exact kunnen opmeten en beoordelen wat er precies nodig is. Met die gegevens maken wij vervolgens een offerte op maat.

Duidelijk gespecificeerd

Een offerte van CFD Keukenrenovatie is naast vrijblijvend, ook duidelijk gespecificeerd. Elk onderdeel is apart omschreven en voorzien van de betreffende kosten. Dit is niet alleen heel transparant maar geeft je ook de mogelijkheid om je keuken in fases te laten renoveren. Op die manier kun je ervoor kiezen om de keukenrenovatie niet in een keer te laten uitvoeren, maar bijvoorbeeld eerst alleen de deurtjes te laten wrappen en op een later moment pas het blad of de apparatuur laten vervangen. Het is allemaal mogelijk!

Dus als je echt de prijs wilt weten voor het renoveren van jouw keuken, maak dan gewoon eens een afspraak via deze link Contact!