Janplakt | Interieurfolie: wat is het en wat kun je ermee?

De professionele folies van CFD Keukenrenovatie

Omdat wij regelmatig vragen van klanten krijgen over de folies die wij gebruiken voor het wrappen van keukens, gaan wij er in deze blog graag wat dieper op in en vertellen we je alles, wat je wilt weten over dit materiaal.

Kwalitatief hoogwaardige interieurfolies

Vaak hebben mensen een negatief gevoel bij het woord folie. Het wordt geassocieerd met plastic, afval of goedkoop en een lage kwaliteit. Maar bij CFD Keukenrenovatie renoveren wij jouw oude keuken met de interieurfolies van verschillende gerenommeerde merken als Bodaq, 3M en Vink, die voldoen aan alle moderne industriële criteria en normen.

Onze folies zijn kwalitatief hoogwaardig en niet meer te vergelijken met de folies van vroeger. Ze zijn oersterk en hechten heel goed op het materiaal van je bestaande keuken. Het is gemakkelijk te reinigen, vuilafstotend, krasvast en tot wel 110°C hittebestendig. Je keuken kan zo makkelijk weer een jaar of tien mee.

De voordelen van interieurfolie bij keukenrenovatie

Je huidige keuken laten wrappen met onze zelfklevende interieurfolies heeft vele voordelen. We noemen de belangrijkste:

- Snelheid: een nieuwe look & feel voor je keuken kan met interieurfolie al binnen twee dagen.

- Voordelig: de kosten voor een keukenrenovatie op deze manier zijn een fractie van de kosten voor de aanschaf en plaatsing van een compleet nieuwe keuken.

- Nauwelijks overlast: het plakken van interieurfolies is schoon en geurloos werk.

- Duurzaam: dankzij onze folies krijgt je huidige keuken een tweede leven, is er amper afval en worden er geen materialen verspild.

- Voldoet aan de strengste eisen: de interieurfolies die wij gebruiken zijn vrij van schadelijke stoffen en schadelijke weekmakers, op CO2 emissies getest, voorzien van een biologisch keurmerk, hebben een antibacteriële antimycotisch oppervlak en zijn brandvertragend en brandwerend volgens brandklasse B1.

Meer dan 250 soorten en 3 jaar garantie

Ons assortiment interieurfolies bestaat uit meer dan 250 stijlen, texturen en kleuren, dus er is echt altijd een kleur, motief of stijl die precies past bij jouw persoonlijke wensen en smaak. Wat dacht je van een voelbaar houtpatroon, leather-, marmer- of betonlook om je keuken extra karakter te geven? Denk bij het gebruik van interieurfolie voor je keukenrenovatie bijvoorbeeld ook eens aan de achterwand, het werkblad of die hoge kast met de inbouwkoelkast/vriezercombinatie. Het is allemaal mogelijk!

Bij CFD Keukenrenovatie krijg je drie jaar garantie op de folies. En als er eens iets is, is één belletje genoeg. Wij komen dan snel langs voor reparatie of vervanging.

Genoeg redenen dus om je bestaande keuken op een voordelige, duurzame en snelle manier te laten voorzien van een frisse nieuwe uitstraling. Bel ons gewoon eens voor een vrijblijvende afspraak.

https://www.cfdkeukenrenovatie.nl/contact/