Keukenrenovatie en inbouwapparatuur

De inbouwapparaten in je keuken hebben natuurlijk niet het eeuwige leven. Op enig moment gaan ze toch kapot of beginnen ze mankementen te vertonen. Moet je dan je gehele keuken vernieuwen, terwijl de basis daarvan nog prima in orde is? Het antwoord daarop is: nee!

Het is zeker niet nodig om vanwege verouderde apparatuur een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Wanneer je namelijk kiest voor keukenrenovatie met interieurfolies, is het ook mogelijk om tegelijkertijd je inbouwapparaten te vervangen.

Flinke besparing met nieuwe inbouwapparatuur

Zoals bijvoorbeeld een nieuwe vriezer, combimagnetron, vaatwasser of afzuigsysteem. Of wat dacht je van die lang gewenste Quooker of stoomoven? Misschien wil je nu eindelijk af van het koken op gas en een inductie kookplaat laten plaatsen. Het kan allemaal én is nog steeds een voordeligere oplossing dan een hele nieuwe keuken. Bovendien ga je flink besparen op je energiekosten omdat de keukenapparaten van tegenwoordig veel zuiniger zijn dan die van pakweg 10 jaar geleden.

 

Voor het vervangen van je keukenapparatuur werken wij samen met diverse gerenommeerde merken als Pelgrim, Samsung, Siemens, Bosch, Atag en Neff. Het voordeel daarvan is, dat je altijd een prijs-/kwaliteitsniveau kunt kiezen dat bij jouw budget past. Als je dat wilt, kunnen wij je bij deze keuze van het juiste advies voorzien.

Meten voorkomt verrassingen

In de basis gaan wij uit van de door de fabrikanten gevoerde standaardmaten. Maar het zou kunnen dat er tijdens het plaatsen van je keuken is afgeweken van deze standaardmaten of dat er aanpassingen zijn gedaan. Daarom kijken wij altijd zorgvuldig naar de maatvoering  van je keukenkasten en de apparatuur om er zeker van te zijn dat alles past en directe plaatsing van de nieuwe apparatuur mogelijk is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Twee vliegen in één klap

Keukenrenovatie en het vervangen van je apparatuur gaan dus heel goed samen. Je hebt zo twee vliegen in één klap. Je keuken krijgt een nieuwe, frisse look en jij kunt kiezen voor nieuwe inbouwapparatuur voorzien van de allernieuwste snufjes.

Wil je meer weten over de materialen die wij gebruiken voor het renoveren van je bestaande keuken? Lees dan ook eens onze uitleg over de vele mogelijkheden van onze professionele interieurfolies. Mail gerust voor vragen naar info@cfdkeukenrenovatie.nl of maak vrijblijvende afspraak. We leggen het je graag uit. 

Het is eventueel ook mogelijk om alleen je keukenapparatuur door ons te laten vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Contactformulier