Keukenrenovatie of een nieuwe keuken?

Lijkt het in jouw omgeving de laatste tijd ook wel alsof iedereen een nieuwe keuken heeft gekregen? Als je het geld ervoor hebt, is een nieuwe keuken is natuurlijk superfijn. Je gaat lekker shoppen om je te oriënteren op alle mogelijkheden en opstellingen waarbij je kunt kiezen uit de allernieuwste snufjes en technologieën.

Niet ten koste van alles een andere keuken

Maar er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je juist niet voor een geheel nieuwe keuken kiest. Bijvoorbeeld omdat je het geld er niet voor hebt. Zo’n nieuwe keuken kan tenslotte aardig in de papieren lopen en kost zomaar tussen de 10 en 15duizend Euro. Of misschien wil je zo’n groot bedrag niet aan een andere keuken besteden, omdat je andere dingen op je wensenlijstje hebt staan of niet van plan bent nog jarenlang in je huidige huis te blijven. Wellicht woon je in een huurhuis of heb je geen zin om lange tijd in de rotzooi van een verbouwing te zitten.

 

Voordelig vernieuwen met keukenrenovatie

En toch zou je ook graag iets anders in je keuken willen, want inmiddels ben je wel uitgekeken op die stijl van zoveel jaar geleden. Of vond je het al niet mooi, toen je er ging wonen. Maar ja, de basis van je keuken is eigenlijk nog prima. En je bent ook nog steeds tevreden met de opstelling. Zonde om dat er nu al helemaal uit te slopen, toch?

 

Een compleet nieuwe look

Heb je weleens aan keukenrenovatie gedacht? Keukenrenovatie is de ideale manier om ook jouw keuken weer als nieuw te laten lijken! Met kwalitatief hoogwaardige folies over het bestaande materiaal heen wordt je keuken voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. We noemen dat wrappen. De folies worden op professionele wijze door middel van warmte super strak om de verschillende onderdelen van je keuken geplakt. En met een keuze uit meer dan 250 verschillende kleuren en designs is er altijd een stijl die precies bij jouw smaak en wensen past.

Het is ook een veel voordeligere manier van het restylen van je keuken. Afhankelijk van de omvang van je keuken kost keukenrenovatie namelijk tussen 2.000 en 4.000 Euro. Da’s nog eens een verschil met een nieuwe keuken!

 

Keukenrenovatie is duurzaam en snel klaar

Wist je trouwens dat zo’n keukenrenovatie binnen twee dagen klaar is? Bovendien hoeft er niet te worden verbouwd, want de basis van de keuken blijft zoals ie is. Een keukenrenovatie geeft dus ook nog eens minder afval dan een nieuwe keuken, wat het zelfs duurzamer maakt. En je zit niet wekenlang met rotzooi in je huis.

 

Over duurzaam gesproken: de huidige generatie keukenapparatuur is een stuk energiezuiniger dan oudere modellen. Dus wanneer je er bij het renoveren van je keuken ook voor kiest om de apparatuur te vervangen, scheelt dat in het stroomverbruik én je portemonnee!

 

Hoeveel redenen heb je nog meer nodig om niet te kiezen voor een nieuwe keuken, maar je bestaande keuken op een voordelige, duurzame en snelle manier te laten voorzien van een frisse nieuwe look?

 

Maak gewoon eens een afspraak voor een vrijblijvende offerte!