Fronten vernieuwen

Keukenfronten vervangen

Nieuwe keukenfronten geeft je keuken direct een nieuwe look & feel. Vaak komen wij bij klanten waar de keukendeuren versleten zijn, omdat er waterschade is geweest of omdat de folie na verloop van tijd loslaat. Dat zorgt voor een slordige aanblik. Wij van CFD keukenrenovatie verzorgen een volledige of gedeeltelijke vervanging van je keukenfronten.

Als de folie loslaat

Bij veel keukens begint na 10 jaar de folie los te laten. In een aantal gevallen is dit nog te repareren. Maar vaak is het vervangen van het keukenfront de enige oplossing. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden van repareren of vervangen. Het gedeeltelijk vervangen van fronten is vaak afhankelijk van de stijl, modern, landelijk of klassiek. Maar vaak ook van de kleur. In combinatie met het wrappen is de kleur overal gelijk te krijgen.

Waterschade

Op plekken waar de folie loslaat en water direct op het hout komt, kan een keukenfront gaan uitzetten. Bij dergelijke gevallen van waterschade is vervanging altijd noodzakelijk.

Versleten deuren

Als de deuren door het gebruik en de leeftijd van de keuken versleten, kromgetrokken of zo beschadigd zijn dat renoveren niet meer mogelijk is, kunnen wij deze vervangen. Ook hierbij is het mogelijk om alleen de beschadigde fronten te vervangen en fronten die nog in goede staat zijn te behouden. Dit is uiteraard afhankelijk van de kleur en de stijl van de fronten.

Gedeeltelijk fronten vernieuwen

Vaak worden in combinatie met wrappen alleen de beschadigde of versleten fronten vervangen en blijven de fronten, die nog goed zijn, in gebruik. Gedeeltelijk vervangen van fronten kan alleen als deze nog in dezelfde stijl leverbaar zijn. Het advies is wel om alle onderdelen te laten wrappen, aangezien er na verloop van jaren een aanzienlijk kleurverschil kan ontstaan.  

Volledige vernieuwen van fronten

Ben je niet meer tevreden over de uitstraling van je fronten of zijn er veel fronten beschadigd en/of versleten? Dan kunnen wij alle deur- en ladefronten vervangen door nieuwe fronten uit onze uitgebreide collectie. Je hoeft alleen maar een nieuwe stijl en kleur te kiezen en wij zorgen voor de rest. Wij meten vooraf alles op en hangen alles voor je in. Ga je voor modern, landelijk, klassiek of tijdloos? Wil je een keuken met grepen of een greeploze keuken? Wij kunnen je keuken zelfs ombouwen naar een semi-greeploze keuken. Er is heel veel mogelijk. Vraag er gerust naar!

Wil je advies op maat voor het vernieuwen van je keukenfronten? Maak gerust een afspraak bij jou op locatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor renovatie van je keuken of andere toepassingen  met onze materialen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Indien gewenst maken wij een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij helpen je graag verder.