Referenties

 

Referentie Nieuw Vennep: "Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Eindelijk past ie weer bij de rest van ons interieur.”

Deze keuken hebben wij compleet gewrapt in een antracietkleur folie op de kasten en een houtfolie op het blad. Verder hebben wij de koelkast vervangen, is er een nieuwe achterwand geplaatst en zijn de muren geschilderd. Onze klant heeft gekozen voor een strak en modern design dat weer voor jaren mee kan.

 

Referentie Lisse : "Elke aanpassing zou een vooruitgang zijn, maar dit hadden wij nooit durven dromen.”

Bij Kees en Martine hebben wij de hele keuken onder handen genomen. Zo hebben wij alle lades en fronten vernieuwd. Wij hebben een nieuwe afzuigkap gemonteerd, de achterwand met de wandcontactdozen vervangen en een volledige afwerking gedaan.

 

Referentie Abcoude: "We misten de warmte maar nu is het weer fijn om ‘s avonds lekker lang te blijven hangen in onze nieuwe leefkeuken.”

Bij dit leuke stel hebben wij de keukenkasten en lades gewrapt in een houtstructuur en de details met een mat zwarte folie. Daarnaast hebben wij reparaties uitgevoerd aan deuren die op sommige delen beschadigd waren. Ook zijn alle kasten voorzien van nieuwe scharnieren en handgrepen.

 

Referentie Nieuw Vennep:

Bij deze klant hebben wij de volledige keuken mat wit gewrapt. Ook de houten lades en de glazen doorkijk zijn voorzien van mat witte folie. Alle handgrepen zijn door een nieuw en moderner model vervangen. Verder hebben wij de gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat van Etna. Hiervoor moest de elektriciteit geüpgraded worden. Het keukenblad van Graniet is gewrapt in een lichte houtlook. Verder zijn de oven en magnetron vervangen door een nieuwe combimagnetron van Etna.