Niets is fijner dan tijdens de koude wintermaanden je huis gezellig te maken en van een warme sfeer te voorzien. En hout is dan het materiaal dat daar bij uitstek geschikt voor is. Niet voor niets is het een van de belangrijkste bouwmaterialen ter wereld. Met hout in al zijn kleuren en vormen krijg je al snel een prettig gevoel van landelijkheid, knusheid en van natuur in je huis.

 Ook voor keukens is het gebruik van hout een all time favorite met keuze uit diverse stijlen en kleuren. Robuuste houtsoorten zijn momenteel bijvoorbeeld dé trend.

Geen houtkap voor je keuken

Maar zo’n keuken van hout laten plaatsen zorgt er natuurlijk wel voor dat de constante verwerking van dit materiaal in stand wordt gehouden. En misschien wil je natuurlijke bronnen zoveel mogelijk behouden door houtkap te voorkomen. Bomen zijn tenslotte belangrijk voor een beter milieu en een gezonde leefomgeving. Een houten keuken is dan niet direct je eerste keuze.

Houtlook folie als alternatief

Als je toch graag je bestaande keuken de sfeervolle uitstraling van hout wilt geven, hebben wij goed nieuws voor je. Wist je namelijk dat er heel veel verschillende houtlook folies zijn, waarmee je je huidige keuken kunt laten renoveren?

Van populier en berkenhout tot beukenhout en van kastanje tot eikenhout of mahonie; onze hoogwaardige houtlook interieurfolies zijn een heel mooi en onderhoudsvriendelijk alternatief voor wie houdt van een warme natuurlijke uitstraling zonder daarvoor bomen op te offeren. Wat dacht je van iets bijzonders als rozenhout of walnoot? Het is allemaal niet van echt te onderscheiden.

Gekleurd hout met voelbare houtnerf

Wil je liever niet een al te traditioneel ‘houterig’ geheel in je keuken? Dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld zwart of zelfs gekleurd hout. Met tinten als blauw, groen of wit en zelfs zilver of goud maak je een echt statement van je gerenoveerde keuken.

Kies je dan ook nog voor het interieurfolie waarbij de houtnerf zichtbaar én voelbaar is, dan is het helemaal bedrieglijk echt!

Onze folies zijn vrij van schadelijke stoffen

Zoals je dat van CFD Keukenrenovatie gewend bent zijn ook deze professionele houtlook folies uiteraard vuilafstotend, hitte- en krasbestendig, vrij van schadelijke stoffen en schadelijke weekmakers en voorzien van een biologisch keurmerk. Zo kan je bestaande keuken in die mooie, sfeervolle houtuitstraling op een verantwoorde manier nog heel wat jaren mee.

Maak een afspraak

Benieuwd naar hoe mooi onze houtlook folies bij jouw huidige keuken staan? Bel ons gewoon eens voor een vrijblijvende afspraak. Of lees eerst in een van onze vorige blogs wat de voordelen zijn van keukenrenovatie ten opzichte van de aanschaf van een compleet nieuwe keuken

 

Voor meer informatie neem je contact op met CFD keukenrenovatie via onze contact pagina